top of page
6W1A6281.jpg

Breathwork Centar

O NAMA

Marija Mitić je stručnjak za disanje čiji je široki spektar interesovanja i stručnih usavršavanja doprineo sveobuhvatnosti i primenljivosti programa koje nudi. Njeno raznoliko obrazovanje uključuje:

  • FMU - odsek flaute

  • FDU - kulturni menadžment

  • Visoka poslovna škola za PR

  • Edukacije iz oblasti muzikoterapije

  • Orff i Valdorfske pedagoške metode

Nakon decenija provedenih na rukovodećim pozicijama u modi, medijima, institucijama kulture, vraća se svom prvom pozivu, flauti - kao profesor , muzikoterapeut, holistički pedagog, istraživač na polju rane muzičke stimulacije kod dece sa spektra autizma. Istraživanjem disanja se bavi od svoje desete godine, od kada svira flautu. Tada prepoznaje značaj disanja u svakodnevnom životu. Kroz brojne edukacije i programe povezuje različita znanja i iskustva kreirajući autentičnu praksu koja je pomogla mnogima da unaprede kvalitet sopstvenog života.

 

Prepoznatljiva je u tome da implementira disanje u radu sa različitim ciljnim grupama - sa decom, osobama sa post-covid sindromom, menadžerima, kroz program pripreme za javni nastup, kao i za rad sa starima. Autor je više slikovnica i didaktičkih materijala za disanje.

 

Takođe je i autor programa PODRŠKA U UČIONICI, gde je sarađivala sa školama, nastavnicima i učenicima kako bi pospešila obrazovanje mladih i pomogla im da savladaju prepreke u svakodnevnom životu. Prateći njen rad, Međunarodna organizacija ,,Paix et Bienveillance en Action" uvrstila je Srbiju na svetsku mapu zemalja gde se sa decom sprovode programi svesnog disanja.

Contact
About: About
bottom of page